El cartell de les Fires i Festes de la Santa Creu 2021 porta una de les proves esportives tradicionals a la capital de l'Alt Empordà. La Run Castell arriba a la seva catorzena edició en temps de pandèmia, una proposta organitzada pel Club Atletisme Figueres i, enguany, amb la col·laboració del Doctor Soler per a poder realitzar un recorregut atractiu al voltant del castell de Sant Ferran.

L'itinerari serà de cinc quilòmetres amb la sortida i l'arribada a l'Estadi Municipal Albert Gurt, amb llibertat d'horaris per part dels corredors participants. A causa de la situació actual, i per tal d'evitar aglomeracions de gent en un acte esportiu apel·lant a la responsabilitat, l'organització ha estipulat que el recorregut es podrà realitzar durant els dies que durin les Fires i Festes de la Santa Creu 2021 en l'horari que a cadascú li sembli oportú. Una setmana llarga per a poder realitzar l'itinerari proposat tantes vegades com es vulgui, un itinerari que no passarà per dins del castell de Sant Ferran.

Els resultats es podran pujar a l'aplicació STRAVA, una coneguda app per a corredors per a registrar les seves marques esportives, que també serviran per a fer un seguiment dels participants, els temps de cada volta, les vegades que s'ha realitzat el recorregut, entre altres.

A més s'ha organitzat un sorteig virtual entre tots els participants de la XIV Run Castell, juntament amb els corredors i les corredores que pengin una imatge a les xarxes socials Facebook o Instagram etiquetant el compte oficial de la prova @runcastell amb el cartell d'inici i final de la prova.