Els actors Bruno Oro i Clara Segura tornen a actuar junts a l'escenari. Aquest cop amb l'obra 'Cobertura', que, a més, ha suposat la primera direcció de Segura. Aquest diumenge passat la comèdia, que formava part de la programació de l'any passat i que ara es recupera, ja es va representar al Teatre El Jardí de Figueres amb un gran èxit de públic, i aquest divendres, a les vuit del vespre, es fa una segona funció que ja té les entrades exhaurides.

'Cobertura' explica la història de Guillermo Peñalvar, un director de cinema argentí que ha d'enfrontar-se amb el seu passat quan rep un homenatge per la cèlebre pel·lícula que el va dur a la fama, Quiero nadar en tus ojos, i a conèixer la seva actual parella, l'actriu Roxana. Avui, deu anys després d'aquell rodatge, la parella pateix una crisi. La Roxana ha esdevingut una icona feminista a les xarxes socials i la seva carrera professional es troba en el seu millor moment. En canvi, Guillermo està vivint un declivi professional. La projecció de la pel·lícula podria ser un moment especial per fer-los recordar allò que els va unir però un imprevist mundial fa trontollar-ho tot.

L'obra, amb escenografia d'Alejo Levis, mostra i qüestiona quins són els efectes dels mòbils en les relacions entre persones al llarg dels últims deu anys. Es tracta d'un joc molt visual i tecnològic explicat mitjançant «una història d'amor i desamor en una parella artística».

Consulteu tota la programació de les Fires i Festes de la Santa Creu, aquí.