Al llarg dels darrers mesos la Biblioteca Fages de Climent de Figueres ha digitalitzat nous programes de les Fires i Festes de la Santa Creu datats entre 1974 i 1978, editats per Impremta Pujol, Domingo Gallego i Establiments Albert. A les portes d'una nova edició de les dates festives més assenyalades de la ciutat, la Biblioteca de Figueres els posa a disposició de la ciutadania a través de la consulta al repositori Regira, de la Diputació de Girona.

Els de la Impremta Pujol destaquen per les imatges en color de llocs emblemàtics de Figueres i la comarca, captades pel fotògraf Meli. També inclouen col·laboracions literàries de Montserrat Vayreda, Pilar Nierga, Pere Teixidor Elias o Jaume Maurici.

Els programes de Domingo Gallego eren una crònica dels fets més destacats de l'any anterior, amb abundant informació gràfica en blanc i negre.

Per últim, els d'Establiments Albert tenien molts anuncis publicitaris d'electrodomèstics i difonien promocions adreçades als clients d'aquesta històrica botiga.

Aquests programes s'afegeixen a la col·lecció ja disponible en un enllaç digital que es pot consultar al web de la Biblioteca Fages de Climent i que inclou programes datats a partir de 1913 que formen part del fons històric de la pròpia biblioteca.