El concurs de les creus de maig aixecat enguany per LaClerch (La Fundació Clerch i Nicolau) de Figueres amb motiu de les Fires i Festes de la Santa Creu ja té guanyadors. 9 persones s'han erigit guanyadors d'aquest concurs, que es basava en construir la pròpia creu de maig, fotografiar-la i penjar-la a les xarxes socials etiquetant #creudemaig2020. Els guanyadors són:

  • Primers classificats: Mateu Pujolràs (Instagram) i Carles Pujol (Facebook)
  • Segons classificats: Jordi Callol (Instagram) i Escola de Ball Aprenem Figueres (Facebook)
  • Tercers classificats: Magatzems Puig Giralt (Instagram) Josep M. Dacosta (Facebook)
  • Quarts classificats: Pepi Guitérrex i Andrea Ortega (Instagram) i Carmen Bianca (Facebook)
9

Els nou guanyadors del concurs de les creus de maig de LaClerch

El concura va tenir molt bona acollida entre la població, i va comptar amb un total de 89 participants. El criteri per escollir els guanyadors ha estat comptabilitzar el nombre de likes que sumaven els seus posts a Facebook i Instagram. La direcció de LaClerch explica que la idea inicial era premiar quatre persones de cada plataforma, però com que a Instagram van empatar dues persones, se n'ha acabat premiant a nou.

Els guanyadors i guanyadores rebran un llibre per valor de 25 euros, que es podrà adquirir a través del portal llibreriesobertes.cat. A més, també s'obsequiarà als guanyadors amb tres llibres del servei de publicacions de l'Ajuntament de Figueres i una planta gentilesa del Gremi de Floristes.

Aquesta és una imatge conjunta amb totes les participacions