Meteoròleg junior

Qui és Gori Masip? Coneix el presentador del temps més jove de la televisió

Va ser el programa 'Planta Baixa' de TV3, dirigit per Agnès Marquès, el que va descobrir Masip als espectadors

Gori Masip.

Gori Masip. / X (Twitter)

Alba Aguilera

Encara que és molt poc comú veure joves al capdavant de programes de televisió, cada vegada sembla que es confia més en aquestes noves promeses i se'ls brinden més oportunitats. Un d'aquests talents de poca edat que ja ha trepitjat alguns dels platós més importants és Gori Masip, una "estrella emergent" de la informació meteorològica.

Va ser el programa 'Planta Baixa' de TV3, dirigit per Agnès Marquès, el que va descobrir Masip als espectadors. Anteriorment, havia treballat com a becari a 'Meteocat' i a 'El temps de TV3'. Però el que més ha cridat l'atenció als seus seguidors és el seu canal de YouTube, 'El Temps d'en Gori', en què divulga sobre la seva passió més gran: el clima.

21 anys i acabat de graduar

Gori Masip té 21 anys i viu a Sitges. Es defineix com un gran "aficionat de la meteorologia", a la qual pretén dedicar-se professionalment. És per això que fa quatre anys que estudia la carrera de Geografia a la Universitat de Barcelona.

El jove és cada cop més a prop del seu somni: recentment ha anunciat a través de les seves xarxes socials que ja ha acabat el grau universitari. "Soc oficialment geògraf, tancament d'una etapa que va començar marcada per la pandèmia... I ja han passat 4 anys!", celebra al compte de X (abans Twitter).

Carrera professional

Amb la carrera de Geografia finalitzada, ja només queda mirar el futur i perseguir el seu somni. Un objectiu que no tindrà gaire difícil, perquè actualment és col·laborador a RAC1 i 324.cat, on ofereix la previsió del temps.

Una entrada sense estar-se de res que TV3 ja anunciava des de fa un temps, demostrant que el tenien "fitxat". Així ho han admès a través de les xarxes socials de 3Cat: "Gori Masip, la jove promesa de la meteorologia! El veurem aviat a TV3?", van deixar caure a la publicació.