Shakira, de Twingo a... Mercedes

La cantant colombiana torna a aparèixer a les xarxes amb Lewis Hamilton després del GP de Montmeló

Shakira i Lewis Hamilton en un festa privada a Barcelona.

Shakira i Lewis Hamilton en un festa privada a Barcelona. / INSTAGRAM/MUSTAPHATHEPOET

Bruna Segura

La famosa cantant colombiana Shakira ha fet un gir inesperat a la seva vida amorosa i ha deixat enrere la seva història amb el futbolista Gerard Piqué per ser vista novament en companyia del reconegut pilot de Fórmula 1 Lewis Hamilton. Aquest cop en la seva visita a Barcelona.

Després de la seva destacada presència als boxes de Mercedes durant la celebració del Gran Premi de Montmeló, on també hi havia altres artistes com Rosalía i Mustapha The Poet, Shakira ha reaparegut en una exclusiva festa privada amb aquests coneguts amics del pilot britànic.

Va ser a través del compte d'Instagram de Mustapha The Poet on es va revelar la nova connexió entre Shakira i Lewis Hamilton. En una publicació compartida a la xarxa social, es mostrava una imatge de la parella gaudint de la nit a la festa privada. A la foto es podia veure Shakira lluint un elegant vestit i Hamilton amb el seu característic somriure.

Aquesta aparició conjunta ha generat una gran expectació entre els seguidors de les dues estrelles. El fet que Shakira hagi deixat el seu antic Twingo per endinsar-se al luxós món de Mercedes no ha passat desapercebut. Sembla que la cantant ha decidit fer un gir radical a la seva vida i gaudir del que li ofereix el millor Mercedes.

La presència de Shakira al cercle proper de Lewis Hamilton i la seva connexió amb altres artistes de renom com Rosalia ha avivat encara més els rumors sobre una possible relació romàntica. Tot i això, cap dels protagonistes ha confirmat ni desmentit els rumors, mantenint en secret la naturalesa del seu vincle.

Nova etapa per Shakira

Aquesta nova etapa a la vida amorosa de Shakira ha deixat els seus fans i seguidors sorpresos i expectants. Molts es pregunten si aquesta amistat amb Lewis Hamilton podria evolucionar en alguna cosa més seriosa o si simplement és una relació d'amistat i diversió. El temps dirà si l'amor és a l'aire per a aquesta inesperada parella.

Al món del cor, les notícies sobre Shakira i Lewis Hamilton han captat l'atenció dels mitjans i del públic internacional. Seguirem atents a qualsevol novetat i moviment que ens reveli més detalls sobre aquesta intrigant relació entre dues grans estrelles de la música i l'automobilisme.