Teresa Arjona s’estrena amb «Alzando el vuelo», un llibre amb 162 relats curts

El volum mostra com fer passes endavant mirant la vida des d’una altra perspectiva

Teresa Arjona s’estrena amb «Alzando el vuelo», un llibre amb 162 relats curts

Teresa Arjona s’estrena amb «Alzando el vuelo», un llibre amb 162 relats curts / Emporda.info

Emporda.info

Alzando el vuelo (Punto Rojo Libros) és el primer llibre editat de Teresa Arjona. Aquesta cordovesa, establerta a Figueres, s’estrena en la literatura després d’una vida dedicada a la família, la seva feina i a la seva passió per la literatura. El volum mostra com fer passes endavant mirant la vida des d’una altra perspectiva. «Veient el nostre camí a seguir des d’un altre angle, aquell que s’està perdent l’amor, explica Arjona. I afegeix: «Penso que néixer a la terra, només es tracta d’evolucionar espiritualment. Com fem aprenentatge a l’escola, també compta l’avenç interior. Aprenent de les turbulències viscudes, però un cop acceptades».

Alzando el vuelo, que es pot adquirir a través d’aquest enllaç a Amazon amzn.to/41nAiIR, inclou 162 relats curts basats en sentiments, sempre dirigits cap a la reflexió i l’autoajuda. «Avui es diu, que és de tontos pensar que la simple senzillesa o humilitat, no provocarà cap aprenentatge en nosaltres. No deu ser perquè hem deixat de mirar a aquesta petita altura?», reflexiona.

Teresa Arjona va néixer el 1956, al poble de Montilla, a la província de Còrdova. Va emigrar amb la família a Catalunya el 1966, a l’edat de deu anys. Avui, resideix a Figueres. És mestressa de casa, amant dels animals i una lluitadora nata en allò que es proposa. Va treballar de netejadora. També al ram de la confecció i com a dependenta. Ha estat membre de l’Associació de Poetes i Escriptors de Catalunya. Ha fet recitals a coneguts a Centres Regionals i Centres Cívics d’arreu del país. Fa temps, la Penya de Manolo Escobar de Barcelona, va distingir la seva col·laboració amb una estatueta.