Acusen Neymar de contactar amb una estrella d'Onlyfans i la seva bessona per fer un trio

Les dues noies també es dediquen al voleibol professional

Acusen Neymar de contactar amb una estrella d'Onlyfans i la seva bessona per fer un trio.

Acusen Neymar de contactar amb una estrella d'Onlyfans i la seva bessona per fer un trio. / SPORT

Julián Moreno

La premsa rosa brasilera ha tornat a posar sota el focus Neymar amb una notícia molt curiosa. L'estrella d'Onlyfans i jugadora de voleibol Key Alves ha revelat què li va demanar el jugador brasiler.

"¿Saps què va dir? Que si podia tenir sexe amb totes dues" va explicar Alves. La veritat és que l'excorcunsant de Gran Germà Brasil té una germana amb qui comparteix professió i atractiu físic, cosa que a Neymar li hauria motivat molt.

La mateixa Key reconeixia en aquesta conversa que: "Va ser el seu error. Si m'hagués enviat un missatge, ja seria allà a París. S'ha equivocat amb nosaltres". Diversos mitjans asseguren que la cosa no ha passat d'aquí.Key i la seva germana Keyt són molt famoses a Brasil pel seu contingut a Instagram i Onlyfans. Tot i això, Key no es considera una professional d'aquest món. "Les fotos que publico a la meva pàgina d'OnlyFans són de sessions 'lights' i professionals".

"Res d'afers amorosos ni res per l'estil. Qualsevol que busqui això al meu perfil no ho trobarà. Em considero una esportista i això va ser el que va fer créixer la meva imatge a Internet, però ara el negoci és un altre" deia.