Els mitjans de la premsa rosa comencen a lligar caps amb una història que es podria haver estat forjant durant el final de la relació entre Shakira i Gerard Piqué. Aquests relacionarien la cantant amb un actor de Hollywood.

Aquesta història neda entre certes pistes que ens podrien acostar a la veritat. El mateix dia que es fa oficial la ruptura de la parella, Shakira comença a seguir Chris Evans a Instagram. Fins aquí res estrany.

El següent moviment de la colombiana és traslladar-se a Miami, tot sembla indicar que hi viurà després de l'estiu. Però què opina Evans de tot això? El seu 'mood' sentimental és clar: "La resposta (sobre el seu futur amorós) seria que estic concentrat a trobar una parella, algú amb qui pugui viure", va explicar recentment.

A més, va respondre als rumors que l'acosten a Shakira: "Shakira és espectacular. Seria massa dir si sortiria amb ella davant de les càmeres", va dir Evans. Que hi ha interès, vaja.

El polèmic follow, que visquin al mateix país, les declaracions creuades... Tot pistes que ens condueixen a que els propers mesos visquem una de les autèntiques bombes de l'any a nivell de crònica rosa. Aquí ja ho hem avisat.