A finals del 2021 Ana Rosa Quintana apareixia, com cada matí, a ‘El programa de Ana Rosa’ i ens deixava gelats al <strong>confessar que tenia càncer de mama</strong> i que es retirava de la televisió per tractar-se i centrar-se en la seva família.

La periodista ha estat desapareguda del focus mediàtic, deixant algunes publicacions en el seu perfil d’Instagram per informar els seus seguidors que el tractament contra el càncer anava bé.

Aquests últims mesos hem pogut veure la presentadora de televisió reaparèixer a la plaça de toros acompanyada per la seva companya i amiga íntima, Cristina Tárrega, i aquí ens confessava que després de l’estiu es reincorporarà al seu programa perquè ja ha superat el càncer. Una notícia que ens alegrava tots i que ens feia veure com la periodista havia superat la malaltia amb el millor dels somriures.

Aquest dissabte hem vist Ana Rosa disfrutar de la festa de final de temporada de la productora Unicorn i la veritat és que ha reaparegut radiant. En aquesta ocasió, la periodista ha optat per una granota llarga negra i s’ha deixat veure amb els cabells molt curtets, això sí, amb un somriure d’orella a orella que reflecteix felicitat.

Acompanyada pels seus companys de programa, Sonsoles Ónega, Patricia Pardo, Joaquín Prat i Ana Terradillos, la cara visible d’‘El programa de Ana Rosa’ reapareix radiant amb els cabells curts i ens confessa que es troba molt bé després d’haver superat el càncer de mama: «Jo bé, durant tot el procés, que és dur, he tingut sort i l’he portat bastant bé, amb tots aquests companys que han fet una feinada impressionant amb la tranquil·litat de dir que el programa anava sobre rodes... però tinc moltes idees».

A més, la presentadora ens confessa que ha sigut preciós rebre el carinyo de tots els companys de professió: «Si, de tots els companys. Ha sigut al·lucinant, ha sigut molt de temps i cada dia... tothom, fins a l’últim redactor, la sastressa, tothom, bé... en el fons ha sigut preciós, però m’ho podria haver evitat».

Ana Rosa està desitjant tornar a la feina amb el seu programa: «Ve una tardor calenta, vull ser-hi quan passi el que hagi de passar». Quant al seu canvi de ‘look’, ens confessa que: «Jo vaig pensar que quan deixés la tele em tallaria els cabells i em tenyiria de platí, però m’ha de créixer molt més».