El tennista Rafa Nadal espera el seu primer fill amb la seva parella, María Francisca Perelló, segons informa ‘¡Hola!’, que publica unes fotos per confirmar l’exclusiva sobre un dels millors esportistes de la història d’Espanya i que corroboren els rumors que ja circulaven entorn d’aquesta possibilitat.

La publicació mostra unes imatges de la parella descansant amb uns amics a alta mar, i la parella de l’esportista llueix un vestit de bany on s’evidencia la bona nova. Les instantànies no deixen lloc a dubtes i revelen el secret que la parella ha guardat gelosament fins ara.

Un secret a crits, d’altra banda, ja que la roba ampla que Xisca ha lluït en les seves últimes aparicions, els gestos de cansament i els badalls durant l’últim Roland Garros, l’atenció de la mare i la germana de Rafa en tot moment i el seu primer posat amb el tennista en les seves 14 victòries en el torneig parisenc eren indicis més que suficients perquè es parlés de la futura paternitat de la parella.

Discreció

Tanmateix, no ha sigut fins ara quan s’ha confirmat l’embaràs gràcies a la incipient panxa que ja presumeix Xisca. Fidels a la seva discreció, els futurs pares encara no s’han pronunciat sobre aquesta gran notícia i de moment es desconeix de quants mesos està embarassada la mallorquina, quan naixerà el nadó i quin n’és el sexe.

A punt de celebrar el tercer aniversari de casament –es van casar l’octubre del 2019– Nadal i Xisca mai han ocultat la seva intenció d’ampliar la família, tot i que el tennista ha confessat en més d’una ocasió que els nens arribarien quan la carrera esportiva l’hi permetés. Un moment que ja ha arribat, fet que posa el colofó a una discreta història d’amor que dura ja 17 anys.