La model Juncal Rivero va ser aquest dissabte 4 de juny la "celebrity" convidada a la inauguració d'una nova clínica d'estètica a Figueres. La que va ser Miss Espanya el 1985 i Miss Europa des d'aquell any i fins al 1988, va passar la tarda al nou local obert a la capital altempordanesa.

Rivero ha compartit fotografies de la inauguració de la Clínica Dorsia Figueres al seu Instagram, on ha explicat que la tarda d'ahir va ser "estupenda", i ha desitjat un gran èxit a les seves encarregades.

Des de les quatre de la tarda i fins ben entrat el vespre, diversos visitants van apropar-se al nou espai, situat a dalt de la Rambla, per gaudir de la nova obertura. A més de Rivero, hi va haver DJ, càtering i sessió de fotos per celebrar l'inici del projecte que pertany a un conjunt de clíniques d'estètica espanyoles, especialitzades en cirurgia i medicina d'expressió.

A les set de la tarda, l'alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, i el segon tinent d'alcalde, Jesús Quiroga, van ser-hi per acompanyar les dues emprenedores que han impulsat l'obertura de la clínica. "Aquesta és una important inversió per la ciutat de Figueres amb una molt bona projecció de negoci", ha volgut destacar Quiroga.

Jesús Quiroga i Agnès Lladó han assistit a la inauguració de la clínica i s'han fotografiat amb Juncal Rivero JORDI BLANCO

El regidor Jesús Quiroga també ha volgut compartir, a través del seu perfil d'Instagram, imatges de la seva participació en l'acte inagural de la nova clínica especialitzada en cirurgia i mediciona d'expressió, que acaba d'obrir les portes a Figueres. Quiroga ha escrit: "Avui [4 de juny] hem acompanyat les dues emprenedores que han impulsat l'obertura de la nova Clínica Dorsia Figueres amb la presència de Juncal Rivero. Una important inversió per la ciutat de Figueres amb una molt bona projecció de negoci! Bona feina en la presentació del projecte per part de l'Alberto Márquez"