La cantant colombiana Shakira ha confirmat que s'està separant de la seva parella, el futbolista del Barça Gerard Piqué, amb el qual ha tingut dos fills.

"Lamentem confirmar que ens estem separant. Pel benestar dels nostres nens, que són la nostra màxima prioritat, demanem respecte a la privadesa. Gràcies per la seva comprensió", assenyala el breu comunicat divulgat per l'agència de comunicació de la cantant.

Els rumors de crisi van començar a sonar amb força aquest dimecres amb l'exclusiva de Laura Fa i Lorena Vázquez al Podcast 'Mamarazzis' de El Periódico del mateix grup editorial que aquest diari, que explicava que Shakira hauria enganxat al futbolista amb una altra dona i que ell estaria visquent al seu àtic al carrer Muntaner.

Després de dies de rumors i especulacions, l'artista confirma la separació de la parella, que es va conèixer el 2010 gravant el videoclip de 'Waka-.waka', la cançó oficial del mundial de Sud-àfrica. Piqué i Shakira han estat 12 anys junts i han tingut dos fills, Milan i Sasha, de 9 i 7 anys respectivament.

Shakira, a l’hospital per una crisi d’ansietat

Quatre dies abans que es fes mediàtica l’exclusiva d’aquest diari que afirmava la infidelitat de Piqué a Shakira, la cantant va patir un episodi nerviós. Dissabte a la tarda hi havia els cotxes de l’artista i del defensa del Barça aparcats al marge dret d’una de les carreteres a Esplugues de Llobregat (Barcelona). Però el més impactant era la presència d’una ambulància que estava atenent Shakira, molt nerviosa i sense parar de plorar perquè estava patint un atac d’ansietat. Va haver de ser atesa per una ambulància i traslladada a la clínica Teknon de Barcelona.

Piqué, «descontrolat» en la nit barcelonina

Piqué no només «passa nits i dies» al seu pis de solter a Barcelona des de fa un mes. Vázquez i Fa van explicar els detalls de la seva nova rutina: «Està descontrolat» i «desbocat de festa», ha afirmat Laura Fa. En aquest sentit, les periodistes del cor han explicat que freqüenta, juntament amb el seu company d’equip Riqui Puig, els reservats de les discoteques Bling Bling i Patrón, situades a la zona alta de la capital catalana. I en els dos llocs «se l’ha vist acompanyat d’altres dones».