Les revistes del cor han arribat aquest dimecres als quioscos amb dues bombes: l’entrevista d’Olga Moreno, ex d’ Antonio David Flores, a la revista ‘Semana’ i les primeres imatges de la infanta Cristina i qui encara és el seu marit, Iñaki Urdangarin, junts a Barcelona després de la ruptura, que publica ‘Hola’. Però el tema de la rabiosa actualitat rosa continua sent la princesa Elionor i el seu nòvio. Les ‘Mamarazzis’ d’EL PERIÓDICO, Lorena Vázquez i Laura Fa, van ser les primeres que es van atrevir a esmentar que Elionor tenia nòvio en el capítol de la setmana passada del vídeopodcast. Dissabte van donar més detalls del ‘consort’ de la princesa en un article d’aquest diari: «És moreno, alt i amb barba». A més, estudia a la mateixa escola de Gal·les que Elionor. A l’episodi d’aquest dimecres, parlen extensament sobre l’amor real.

Relació «mitjanament seriosa»

«No sabem ni com es diu», ha reconegut Vázquez. La periodista Pilar Eyre ha donat a ‘Lecturas’ un detall més del noi: estudia un curs més que la princesa Elionor a l’escola de Gal·les. A més, la periodista i escriptora assegura que «a la parelleta li sembla inconcebible estar allunyats l’un de l’altre».

En aquest sentit, Vázquez s’ha manifestat al respecte: «Per portar amb 16 anys el teu xicot a l’aniversari de la teva àvia [amb referència a la festa de Paloma Rocasolano per al seu 70è aniversari] per presentar-lo a la família ja ha de ser una cosa mitjanament seriosa», ha dit. Ara bé, les ‘Mamarazzis’ es pregunten si es pot tenir una relació seriosa als 16 i han recordat els seus primers amors.

Olga Moreno malparla d’Antonio David

A l’exclusiva, la guanyadora de ‘Supervivientes 2021’ trenca el silenci després que l’extertulià de ‘Sálvame’ fos enxampat amb la periodista Marta Riesco, amb qui manté una relació actualment. «M’ha traït, no m’ho mereixia», ha afirmat la famosa.

Les dues periodistes especialitzades en l’actualitat de les ‘celebrities’ del país han anat més enllà de l’exclusiva i han comentat la reacció de la nova parella d’Antonio David, Marta Riesco, i la decepció de Rocío Flores per les declaracions de Moreno. «La Marta no s’ha pres malament l’entrevista», ha afirmat Vázquez, alhora que ha titllat la situació de «culebró». Fa també s’ha posicionat en la guerra i ha reconegut que de moment Riesco guanya.

Abenia i la polèmica sobre l’obesitat

Però les expertes del cor han volgut posar el focus en un altre tema: han analitzat la polèmica reflexió d’Adriana Abenia sobre l’obesitat. «Soc la primera que defensa la diversitat de cossos de la dona, una dona pot ser preciosa i veure’s bonica, ja tingui una S o una XL. Però sincerament,fer apologia de malalties com l’obesitat em sembla perillós», va escriure la presentadora i actriu en unes ‘stories’ del seu perfil d’Instagram. Com Tania Llasera, que es va llençar a la jugular de la televisiva, aquest dimecres ho han fet les nostres ‘Mamarazzis’.

‘Hola’ enxampa la infanta Cristina amb Iñaki a Barcelona

L’altra exclusiva del paper cuixé la dona ‘Hola’ mostrant les primeres imatges de la infanta Cristina i qui encara és el seu marit, Iñaki Urdangarin, després de la ruptura. La trobada va ser a Barcelona i no es van creuar ni una paraula ni una mirada, però van compartir hotel, esmorzar i van fer plans amb els seus fills. Tot això amb una finalitat: veure junts el partit de Pablo Urdangarin amb el primer equip d’handbol del FC Barcelona. Vázquez i Fa han parlat de com de distants es van mostrar. Si el matrimoni està trencat, ¿no s’haurien de replantejar el divorci?

Les ‘Mamarazzis’ han actualitzat l’última hora sobre Belén Esteban, que està «afligida» per la ruptura de tíbia i peroné que va patir en directe a ‘Sálvame’ i que l’obligarà a passar per quiròfan. L’amor de Sara Carbonero, la nova relació del pilot d’F1 Fernando Alonso amb la periodista austríaca Andrea Schlager i la ruptura d’Anna Ferrer, filla de Paz Padilla, i el seu nòvio Iván Martín després de només pocs mesos de convivència, també han sigut el xafardeig del capítol 9 del vídeopodcast que cada dimecres s’emet en directe (14.30 hores) en el perfil d’EL PERIÓDICO a Facebook i Instagram. Si te l’has perdut, el pots recuperar a continuació.