El psicòleg Joan Carles Subirats, autor del llibre A dos pams del cel, ha fet entrega d’un segon xec de 1.050 euros a la Fundació Oncolliga Girona corresponents a part de la venda del seu llibre. Aquest donatiu se suma a un altre de la mateixa quantitat que Subirats ja va fer el juny de l’any passat, durant la presentació del llibre a Girona.

A dos pams del cel és un dietari on el psicòleg llançanenc narra la seva experiència amb el càncer. Quan va publicar el llibre, Subirats va tenir clar que volia destinar part dels beneficis de la seva venda a l’Oncolliga, entitat a la qual s’ha vinculat també com a delegat de la delegació de Llançà.

El dietari A dos pams del cel es va publicar l’abril de l’any passat i ha tingut molt bona acollida entre els lectors. Un any després, Subirats continua la seva gira de presentacions, que el portarà a diverses poblacions catalanes abans de Sant Jordi: Cabanes (1 d’abril), Setcases (2 d’abril), Puigcerdà (7 d’abril), la Jonquera (8 d’abril), Terrassa (12 d’abril), Portbou (16 d’abril) i l’Hospitalet de Llobregat (21 d’abril).