La cantant, Hana Horka, vocalista del grup de folk txec Asonance, ha mort per coronavirus als 57 anys, segons ha confirmat la seva família. La cantant s'oposava a les vacunes contra la Covid-19 i va decidir contagiar-se deliberadament del coronavirus per a poder obtenir el seu certificat covid.

El fill de la cantant morta ha carregat en una entrevista en la ràdio pública 'iRozhlas' contra els grups antivacunes als quals ha acusat de tenir "sang a les mans". "Sé exactament qui hi ha darrere de les seves opinions. És trist que hagi confiat més en estranys que en la seva pròpia família", ha lamentat.

Es va exposar voluntàriament al virus

Jan Rek, fill de la vocalista, ha confirmat que tant ell com el seu pare sí han rebut la vacuna contra el coronavirus. Segons ha explicat, van contreure la malaltia abans de Nadal i va ser la seva mare la que, malgrat els advertiments, va decidir exposar-se al virus i viure amb normalitat.

De fet, la pròpia Horka va anunciar a través de les seves xarxes socials que havia superat el virus i que, després d'això, hi hauria "teatre, sauna, concert i un viatge urgent al mar". No obstant això, el seu fill ha declarat que només va superar els símptomes durant cinc dies però continuava donant positiu.

Rek assegura que tenia dolor d'esquena una nit i, després d'un massatge, es va ficar al llit i va ser aquella nit quan va morir: "Pel que sembla, es va asfixiar en pocs minuts". A més, ha afegit que el que li va passar a la seva mare "no s'assemblava a res més" que no fos coronavirus.