L'empresa municipal de serveis de Roses, Rosersa, va celebrar el passat divendres el seu 25è aniversari amb un acte que va tenir lloc al Teatre Municipal i que comptà amb representants i treballadors de l'empresa, acompanyats de l'alcalde de Roses, Joan Plana, del regidor d’Infraestructures i Serveis i president del Consell d’Administració, Juan Manuel Fernández, i de regidors i regidores de l’Ajuntament.

Rosersa és una societat 100% municipal de l’Ajuntament de Roses que, des de la seva creació l’any 1996, gestiona els serveis de via pública, jardineria, enllumenat públic, manteniment i consergeria d’edificis municipals, senyalització de codi viari i parcs urbans, entre d’altres. Va ser creada amb la voluntat de donar resposta a les necessitats de la població d’una forma directa i propera, alhora que primant els criteris d'eficiència, flexibilitat i d'estalvi de costos per al municipi.

En l’acte va tenir lloc la presentació d’un audiovisual on gerents, director tècnic, treballadors i treballadores parlen de la creació, trajectòria i funcionament de l’empresa, fites aconseguides i reptes de futur.