La Loteria de Nadal 2021 ja té el seu nou anunci. El sorteig més esperat de l'any per a molts espanyols s'acosta, les cues en les administracions se succeeixen, les vendes en línia es dupliquen, i des de Loteries i Apostes de l'Estat escalfen motors llançant l'últim espot publicitari.

Sota el lema Compartim la sort amb qui compartim la vida, l'anunci de Loteria de Nadal de 2021 torna a tirar d'emotivitat. Aquesta vegada, la història tracta de diferents persones que reben dècims de Nadal com a regal, però que no saben qui els ho ha fet arribar. Comencen així, una cadena de bitllets regalats… Durant la seva intervenció, el president de la SELAE, Jesús Huerta, ha tornat a destacar els valors de la societat espanyola, al seu judici, "la igualtat, la solidaritat…” valoris que també són propis de la Loteria de Nadal, segons ha afirmat.

Enguany el sorteig de Loteria de Nadal reparteix més de 2.400 milions en premis, entre els quals destaca ‘El Gordo’ agraciada amb 400.000 euros al dècim. El segon premi estarà dotat amb 125.000 euros al dècim, mentre que el tercer serà de 50.000 euros.

Es tracta del segon anunci de Loteria de Nadal de l'any. El primer, estrenat a l'estiu, convidava a adquirir el dècim en el lloc de vacances i mostrava mitjançant d'"escenes molt costumistes" i amb humor i enginy, a una parella d'estiueig a la platja realitzant coses tan quotidianes com menjar en un quiosquet, comprar un gelat, triar ombrel·la o prendre el sol en la riba. Aquí pots veure els millors anuncis de Loteria de Nadal dels últims anys.