Creu Roja Llançà ha dedicat un acte d'homenatge a Olga Tramunt Albert i ha fet lliurament a la seva família de la Medalla de Plata de la Creu Roja a títol pòstum. Olga Tramunt Albert va ser presidenta de Creu Roja a Llançà des del 13 de juny del 2008 fins que ens va deixar, el 2 de juliol del 2020. L'acte l'ha conduït la vicepresidenta de l'entitat, Candace Coughlin, a la seu de Creu Roja, al número 8 del carrer Castellar.

L'homenatge ha comptat amb la presència del president de Creu Roja a Catalunya, Josep Quitet; la presidenta de Creu Roja a la demarcació de Girona, Roser Llevat; el secretari provincial, Josep Domènech; el coordinador provincial Jordi Martori; l'alcaldessa de Llançà, Núria Escarpanter, i la regidora de l'Ajuntament de Llançà, Sònia Sarola, que va ser presidenta de la delegació local de Creu Roja.

La Medalla de Plata l'ha recollit l'actual presidenta de Creu Roja a Llançà i filla d'Olga Tramunt, Sònia Brugué Tramunt. A l'acte, també han assistit les altres filles de l'homenatjada, Tat i Anna, acompanyades pels seus marits, Manuel i Sergi.