Vanessa Bryant, viuda de Kobe Bryant, va acceptar aquest dissabte l’admissió del seu marit al Saló de la Fama del Bàsquet Naismith Memorial, dient que ell encara està guanyant fins i tot després que se n’ha anat.

«Ho has aconseguit. Ara estàs al Saló de la Fama. Ets un veritable campió. No només ets un MVP. Ets un dels millors de tots els temps. Estic molt orgullosa de tu. T’estimaré per sempre i sempre. Kobe. Bean. Bryant», va afirmar una emocionada Vanessa, viuda de Kobe, aixecant l’aplaudiment de tots els presents. Entre ells el jugador del Barça Pau Gasol, gran amic de Bryant que va viatjar als EUA aprofitant que aquest cap de setmana no hi ha jornada de la Lliga ACB. També hi va ser Michael Jordan.

Bryant, que va morir el 26 de gener del 2020 en un accident d’helicòpter a Calabasas (Califòrnia) juntament amb la seva filla Gianna i set persones més, va ser 18 vegades All-Star, cinc vegades campió de l’NBA, dues vegades MVP de les Finals, dues vegades màxim anotador de la lliga i una vegada MVP. A més, es va convertir en campió olímpic amb els Estats Units el 2008 i el 2012.

Vanessa va destacar que «jo evitava sempre elogiar el meu marit en públic perquè sentia que rebia suficients elogis dels seus aficionats a tot el món i algú havia de mantenir-los amb els peus a terra», va expressar durant la cerimònia que es va portar a terme en el Mohegan Sun Arena a Uncasville (Connecticut).

Sense discurs preparat

La dona de l’exestrella de l’NBA també va indicar que «estic segura que en aquest moment ell està rient al cel perquè estic a punt d’elogiar-lo en públic pels seus èxits en un dels escenaris més públics. El puc veure ara, de braços plegats, amb un gran somriure dient: ’No és una broma’». 

La classe 2020 del Saló de la Fama del Bàsquet Naismith Memorial és una de les que més estrelles tenen de tots els temps: a part de Bryant i els seus companys Kevin Garnett i Tim Duncan.