Jose & Duna, de 14 anys, són parella de dansa a l'Empordà i defineixen el ball com una part essencial en el seu dia a dia. El passat dilluns van protagonitzar una de les millors coreografies en el programa The Dancer de Televisió Espanyola. El nou format de televisió dedicat al món del ball que busca al millor ballarí o ballarina del país.

La parella a més d'aconseguir captivar a més del 75% del públic va meravellar a una dels capitans del programa, a Lola Índigo, qui els hi va concedir un dels dos passis directes que podia donar en totes les audicions. Aquest passi els envia directament a semifinals.

Alegato y actuación de Jose I Duna

Alegato y actuación de Jose I Duna

L'emissió del programa va començar el passat 5 d'abril i pel seu escenari ja han brillat altres participants de l'Empordà com les bessones Carla i Àgata Rodà Panareda de Capmany.

De la mà de Sònia Navarro

Des de ben petits es van endinsar en el món de la dansa a l'escola Dance Me de Figueres dirigida per Sonia Navarro, qui és la coreògrafa de la parella.

Dance Me Figueres és una escola de dansa urbana que va néixer de la mà de Sonia Navarro, que complia així un dels seus somnis: obrir el seu propi centre i compartir la seva passió per la dansa. Des de l'any 2010, el principal objectiu de l'escola ha estat (i és) fer gaudir de la dansa urbana, oferir un ensenyament de qualitat i una formació 100% actualitzada.

L'escola ofereix un gran ventall d'estils de dansa urbana i àmplies possibilitats de formació. També compta amb un equip de professors específicament formats en totes les modalitats, i que es reciclen anualment amb els millors coreografs nacionals.