Aquestes passades festes de Nadal, Cuina 22 ha organitzat tres sortejos de 100 euros cadascun. Les guanyadores del sorteig són: Rosa Manzano, amb el número 259; Mayra Hors, amb el número 202; i Sara Ortega, amb el número 116.

La mecànica del sorteig ha estat molt senzilla. Per participar-hi, només calia fer una comanda prèvia sense límit d'import, que generarava un número, i aquest era amb el qual es participava en el sorteig. L'endemà de Reis es va publicar a les xarxes socials els noms dels guanyadors.

Cuina 22, botiga de menjar per emportar amb degustació a la botiga i servei de càtering, de Vilafant, ofereix un ampli assortit de plats per endur amb l'essència de la cuina de l'àvia. La seva cuina es basa amb productes de temporada i de proximitat.

Ofereixen servei de càtering per a esdeveniments informals, per a empreses, actes socials, presentacions, inauguracions, coffee-break, lunch, casals escolars, cases rurals, restaurants, entre altres. Elaboren pressupostos a mida depenent de les necessitats de cadascú.

Cuina 22

  • Adreça: Ctra. Besalú-Roses, 22, Vilafant
  • Telèfon: 972 506 202
  • Web: www.cuina22.com