El director del Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències Sanitàries (CCAES), Fernando Simón, el futbolista Ansu Fati, l'entrenador Ronald Koeman i el cantant Pau Donés --que ha mort aquest any-- són algunes de les novetats que l'empresa gironina Caganer.com ha elaborat per Nadal.

L'empresa ha creat una trentena de figures entre les quals hi ha el candidat demòcrata a la presidència dels Estats Units, Joe Biden, els músics Gene Simmons, Angus Young i Lemmy Kilmister, la futbolista Alexia Putellas, el pallasso Charlie Rivel i personatges ficticis com Pippi Langstrump, Hermione Granger, 'Lobezno' o Follet Tortuga, ha informat aquest dimecres en un comunicat.

Ha col·locat la mascareta a personatges polítics i del món internacional com Pedro Sánchez, Angela Merkel, Emmanuel Macron, Donald Trump, Vladímir Putin i Boris Johnson, i amb mascareta quirúrgica i guants el metge i el pagès català que han creat fa mig any.

L'escultor de Caganer.com, Marc Alós, ha explicat que aquest any les novetats s'han centrat en l'àmbit sanitari pel coronavirus i en l'esportiu, musical i cinèfil.

L'empresa compta amb gairebé 530 peces de figures de caganers i l'hivern passat les peces més venudes van ser la de la cantant Rosalía, els personatges de 'La casa de papel' i l'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont.