L’actor Nacho Vidal s’ha tornat a veure implicat en un incident amb la justícia, en aquesta ocasió després de ser detingut per un delicte contra la seguretat viària quan circulava de forma temerària al volant del seu vehicle per l’avinguda d’Ausiàs March de València.

Agents de la Policia Nacional l’han parat entorn de les sis de la tarda després d’adonar-se que el cotxe que conduïa anava donant batzegades i amb tots els punts del carnet de conduir retirats. Després de fer parar el conductor, que ha resultat ser l’actor de pel·lícules per a adults Nacho Vidal, mostrava un estat alterat. En el moment de l’arrest, Vidal va agredir els policies, i per això, va ser també acusat d’un delicte d’atemptat contra agents de l’autoritat.

El grup d’Atestats de la Policia Local s’ha fet càrrec de l’infractor i el va sotmetre a les proves alcoholèmia i consum de substàncies estupefaents, que van donar negatives. L’actor valencià va ser sotmès a noves proves més completes a fi de determinar les circumstàncies amb les quals conduïa en aquestes condicions.

Es pot recordar que Nacho Vidal va estar detingut per la seva presumpta implicació en la mort del fotògraf José Luis Abad després del ritual del gripau ‘Buf’ a la vivenda que Vidal té a la localitat d’Enguera.