La crisi global que estem vivint és un compromís de tots. Danone ha posat en marxa el programa d'Acció Social «Alimentar per Amor», que consta de tres àmbits d'actuació: mesures per garantir el subministrament i la seguretat dels empleats de Danone i els integrants de la cadena alimentària, suport als col·lectius vulnerables i suport a les famílies.

Perquè productes com els de Danone puguin arribar al consumidor final no ens podem oblidar de la primera baula de la cadena: els que tracten la primera matèria. Ramón Morla, propietari de l'explotació lletera More Holstein, segueix al peu del canó al costat dels seus empleats, que continuen acudint dia a dia al seu lloc de treball. Per garantir la seva seguretat han posat guants i gels per desinfectar-se a l'entrada.

L'explotació lletera situada a Bétera és proveïdora de Danone des dels anys 80. El seu propietari afirma que «Danone ens ha garantit la recollida de la llet, que per a nosaltres és el més important». També els ha facilitat màscares per als empleats. El ramader, en la mateixa línia que les mesures adoptades per Danone, s'ha compromès a donar una prima als seus treballadors de 500 euros al març i de 500 a l'abril. «Volia que se sentissin tranquils i emparats per l'empresa», indica.

La granja More Holstein també ha col·laborat amb l'Ajuntament de Bétera i Càritas, i els han subministrat prop d'uns 2.500 quilos de productes, entre arròs, carn, sal, oli, llet i formatge per a persones en situació de vulnerabilitat.

Així mateix, dins del programa «Alimentar per Amor», Danone mantindrà i reforçarà els seus plans d'ajuda social amb la donació d'1.000.000 de iogurts i 180.000 litres d'aigua mineral al mes, així com productes d'alimentació per a nadons. També s'ha sumat a Food4Heroes, per fer arribar a hospitals 70 kits de iogurt líquid i ampolles d'aigua mineral, 200 ampolles més d'aigua mineral a l'Ajuntament de Sant Hilari i 6.880 unitats de nutrició mèdica a hospitals i residències de Madrid. Danone fa 100 anys que està compromesa amb la salut i l'alimentació.