Aquestes línies van dirigides a tots els nens i totes les nenes que estan desdentats i als que se'ls mou alguna dent en aquests moments. Com els periodistes ens assabentem de tot (o de gairebé tot), i ha arribat a les nostres oïdes que esteu preocupats per si la Fada de les Dents no pot arribar a casa vostra ara que no és possible sortir al carrer pel coronavirus.

Us confirmem que la Fada ha rebut el permís de la Unió Europea per poder fer les seves visites als nens. Ho ha deixat molt clar l'eurodiputat Esteban González Pons al seu compte de Twitter.

De manera que, nens i nenes, podeu deixar les vostres dents sota el coixí perquè la Fada de les Dents o el Ratoncito Pérez segueixin treballant sense descans. Això sí, com la situació pel coronavirus és especial i són solidaris, també estan ajudant a repartir material sanitari als hospitals. Per això, pot ser que vosaltres, els nens als quals se us cauen les dents durant els dies de confinament, no rebeu regals o monedes i trobeu una nota. En aquesta carta us explicaran que recullen la dent i que quan passi la quarantena rebreu el regal.

La Fada de les Dents està a tot arreu, però no se la pot veure. Quan deixeu la dent sota del coixí, dormiu tranquils i espereu al dia següent. 'El coronavirus no pot parar la màgia la Fada de les Dents'!