La celebració del Dia de Sant Valentí, molt tradicional en el món anglosaxó, s'ha instal·lat a d'altres cultures per expressar l'amor entre els nuvis, esposos i enamorats.

Aquesta expressió pot manifestar-se diferents maneres. A continuació us fem algunes propostes per celebrar aquest 14 de febrer a l'Alt Empordà.

HOTEL MAS BOSCH

L'Hotel Mas Bosch 1526, situat a Les Tres Cases d'Avinyonet de Puigventós, celebra el mes de l'amor del 10 al 29 de febrer. L'hotel, juntament amb el nou Restaurant Mas Bosch 1526, han preparat tres propostes per a parelles i també activitats per a singles.

Els dissabtes 22 i 29, a partir de dos quarts de 8 del vespre, gaudiu d'un tast de vins per parelles o singles. Una ocasió única per gaudir dels plaers del vi en parella, o conèixer gent nova, mentre s'assoleixen nous conceptes del vi i sempre, amb humor! El tast serà impartit per l'experimentat i carismàtic sommerlier Daniel Vazquez (IG @danielsommm). Per 35 euros per persona.

També hi ha l'opció de gaudir de l'spa de nit durant una hora, en una sessió privada per a la parella i acompanyats d'una ampolla de cava, per 28 euros per persona.

I com no, us podeu regalar un sopar romàntic en un entorn únic, íntim i relaxat. Una selecció d'aperitius del xef, tres plats i postres afrodisíacs per ser gaudits amb la persona estimada i deixar-se emportar pels plaers del paladar. Acompanyat de vi DO Empordà i amb una copa (còctel afrodisíac) obsequi de la casa. Preu 55 euros per persona.

QUALIA

L'spa urbà de Figueres, Qualia Centre Wellness, us presenta diferents propostes per compartir durant aquest Sant Valentí i per gaudir del benestar i de la intimitat en un espai idoni per recuperar la vitalitat i energia.

La primera proposta és el Pack Wellness & love que inclou una sessió d'spa més massatge per a dues persones, bombons, oli Qualia i mikado Qualia. Tot per només 85 euros.

Qualia també us proposa el Ritual Duett Phem Palang. Compartiu un moment d'autèntic benestar en parella amb aquest ritual, que us submergirà en un jacuzzi d'hidromassatge i cromoteràpia per alliberar les tensions acumulades. Seguidament, rebreu un massatge relaxant i reconfortant de la musculatura de tot el cos amb una dolça sinergia d'olis relaxants (taronja dolça, lemongrass, espígol ...) que us endinsarà en un món d'aromes i sensacions asiàtiques. Per 170 euros.

Una altra opció molt recomanable és el Ritual Duett Hot Karité. Es tracta d'una activitat de benestar per a parelles amb un massatge d'esquena i cames. La combinació d'aromes, llums d'espelmes i colors, música ambiental zen, massatge i una infusió per acabar, ens portaran a un estat de benestar tant físic com mental. Inclou jacuzzi d'hidromassatge, massatge d'esquena i cames amb boles d'oyuyu, mantega de karitè calenta i pedres minerals. Preu 130 euros.