11 de octubre de 2019
11.10.2019

Trucs per netejar la teva planxa

Amb aquestes idees fàcils i econòmiques la deixaràs com a nova

11.10.2019 | 20:46
Trucs per netejar la teva planxa

Hi ha objectes de casa que amb el pas del temps van perdent les seves facultats i es van fent malbé. En moltes ocasions hem comentat com netejar la rentadora, la nevera o el rentaplats, però poques vegades ens hem parat a pensar què fer perquè la nostra planxa recuperi la seva brillantor i llueixi com el primer dia. Per això en aquesta ocasió et presentem 5 trucs amb els quals tornar a la nostra màquina de planxar l'aspecte del primer dia i que torni a funcionar com si fos el seu primer planxat.

1. Polidors de metall
És el més obvi ja que la base de la planxa és d'aquest material. No totes les planxes estan recobertes i necessiten una cura superior a les que ho estan i vénen acompanyades d'una funda de fàbrica. El polidor de metall traurà aquestes marques incrustades a la planxa només fregant fins que desapareguin. Després d'usar el polidor, hem de passar un drap net per la superfície.


2. Sabó de rentar plats
Segur que mai haguessis pensat que una cosa tan simple et pogués ajudar ja que la planxa és un objecte delicat. Però el sabó amb què habitualment neteges plats, gots i coberts pot ser un bon aliat. Amb un bon fregall podràs treure tot allò que sobra de la base de la teva planxa.

3. Vinagre
El vinagre és utilitzat en infinitat de trucs casolans ja que la seva composició ajuda a treure les taques molt fàcilment. El que hem de fer per netejar la nostra planxa amb vinagre és el següent: escalfem una mica d'aquest líquid i submergim en ell un drap. Amb aquest truc aconseguirem treure les taques que té la nostra planxa. El bicarbonat també és una bona idea.

4. Sal
Com més gruixuda sigui la sal que utilitzarem, millor. Agafa'n una mica amb un drap i frega per treure les taques que trobis a la base de la teva planxa. Aquest truc és més efectiu amb la planxa encesa, però compte, només has de deixar que s'escalfi durant uns segons.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook