Aquest dimecres s'ha estrenat la setena edició de 'GH VIP'. La casa de Guadalix ja acull a tota una sèrie de rostres coneguts, disposats a conviure davant les cambres durant els pròxims mesos.

El «Gran Hermano» dels famosos és tot un reclam per a col·laboradors de televisió, models, actors i, fins i tot, noms relacionats amb la política. En la present edició personatges tan dispars com Dinio García, Irene Junquera o Hugo Castejón prometen donar-li espurna al reality.

Antonio David Flores

L'ex marit de Rocío Carrasco, ha estat un habitual dels platons de televisió, i en posar-li sobre la taula la temptadora oferta per a participar en 'GH VIP 7' no ha pogut resistir-se. L'ex guàrdia civil s'embutxacarà entre 30 i 40.000 euros setmanals durant la seva estada en el reality.

Mila Ximénez

La col·laboradora de 'Sálvame' ja sap el que és participar en un reality perquè va estar en 'Supervivents 2016'. En aquesta ocasió, l'oferta d'ingressar-se 30.000 euros setmanals per entrar a la casa de Guadalix li ha fet decidir-se.

Anabel Pantoja

La neboda d'Isabel Pantoja és una habitual dels platós de televisió. A més de ser tertuliana fixa de 'Salva'm', Anabel ha estat la defensora de la seva tia durant l'estada d'aquesta en 'Supervivents'. Ara arriba el seu torn i el seu catxé s'ha situat en els 15.000 euros setmanals.

Alba Carrillo

La model i també col·laboradora de televisió repeteix experiència en un reality, després del seu pas per 'Supervivents'. Carrillo, exparella de Fonsi Nieto i Feliciano López, arriba disposat a tot i motivada pels 15.000 euros setmanals que rebrà pel seu pas pel reality.

El Cejas

Aquest jove youtuber fa el salt a la televisió i el fa amb la seva sorprenent participació en 'GH VIP'. Aquesta decisió és d'allò més rendible ja que li suposarà uns ingressos de 12.000 euros setmanals.

Hugo Castejón

L'ex parella de Marta Sánchez i Miriam Saavedra, també ex assessor política del PP de Madrid, se suma a la moda dels realities i ho farà per 5.000 euros a la setmana.

Dinio García

El que va ser parella de Marujita Díaz torna a la televisió per a participar en 'GH VIP'. El cubà guanyarà 4.000 euros per cada setmana que romangui en el concurs.