És època de mosques i de mosquits però també de dormir amb la finestra oberta. La primera onada de calor que hem viscut aquests dies i que ha fet que centenars de persones s'enfrontin de nou a la necessitat de dormir amb una mica d'aire a l'habitació ha portat una altra vegada un dels inconvenients de l'estiu: la multiplicació dels mosquits i les mosques que entren a casa teva sense avisar i que fa que molts s'aixequin amb desenes de picades. Però hi ha una solució per evitar els inconvenients que ens produeixen aquests insectes. Es tracta de les plantes carnívores. Un tipus de plantes que es venen en grans superfícies com Ikea o Leroy Merlin (en ocasions fins i tot en comerços com el supermercat alemany Lidl) i que segons els consumidors donen molt bon resultat.

Però com actuen? Els que han provat aquest tipus de mètode asseguren que normalment les plantes atrauen les mosques i els mosquits amb els colors brillants de les seves flors. Quant aconsegueixen captar la seva atenció tanquen les seves fulles i se les "mengen". Passen diversos dies fins que la planta torna a obrir-se i pot tornar a enfrontar una nova "caça".

No obstant això els que han provat aquest mètode adverteixen que aquest tipus de plantes també necessiten atencions com la resta. Cal regar-les-, deixar que els d'una mica al sol (però no massa), i vigilar-les pràcticament cada dia. Això sí, si amb elles aconseguiràs lliurar-te dels mosquits hauràs fet sens dubte una bona compra.

Trucs de neteja

Recorda que salvar dels insectes com els mosquits (que és el que et proposem en consells com els d'avui), no només és bo per a la teva salut i fins i tot per a la teva tranquil·litat. També és necessari si el que vols és tenir la teva casa neta.

No cal gastar-se molts diners ni invertir massa temps a netejar totes les estades de la teva llar de manera conscienciosa. Només cal que fer-ho d'una forma eficient perquè els resultats siguin els òptims i els que una llar com el teu mereix. Esperem que tots els consells que t'aportem et siguin d'utilitat i que els puguis dur a terme sense cap problema.