03 de abril de 2019
03.04.2019

Isabel Pantoja negocia participar a 'Supervivientes' per 80.000 euros setmanals

El nom de la cantant sona amb força entre les apostes per a la pròxima entrega del 'reality'

03.04.2019 | 17:21
Isabel Pantoja negocia participar a 'Supervivientes' per 80.000 euros setmanals

En les últimes hores un titular s'està repetint en nombrosos mitjans de comunicació. Isabel Pantoja participarà a 'Supervivientes 2019'. La notícia que la tonadillera pot ser una de les concursants del reality de supervivència està donant molt de què parlar i ha creat una gran expectació.

Entre els aspectes que més estan destacant entorn de la participació d'Isabel Pantoja a 'Supervivientes' hi ha el de la seva memòria cau. Segons publica la revista Semana, que és qui ha donat l'exclusiva del tema, Isabel Pantoja s'embutxacaria uns 80.000 euros a la setmana. D'aquesta manera, l'artista es convertiria en el concursant amb el sou més elevat de la història del programa.

Si finalment Telecinco confirma la participació d'Isabel Pantoja a 'Supervivientes 2019', la cantant coincidiria en el reality amb Omar Montes, antic xicot de la seva filla, i amb la periodista Chelo García-Cortés, altres noms que sonen per a la nova edició del programa.

Abans de viatjar a Hondures, Isabel Pantoja podria demanar consell a alguns dels seus familiars més propers que ja han participat a 'Supervivientes'. Aquest és el cas dels seus fills, Kiko Rivera i Chabelita, i de la seva neboda Anabel Pantoja. A més, alguns dels seus enemics públics més coneguts, com Dulce o Maite Zaldívar, també han estat concursants de l'espai de supervivència.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook