Jorge Javier Vázquez està ocupant titulars de premsa en els últims dies pel seu estat de salut. El seu inesperat ingrés hospitalari el passat cap de setmana va desencadenar tota mena de rumors sobre què li havia passat al famós presentador.

La realitat, segons ha informat Telecinco aquest mateix matí, és que Jorge Javier Vázquez es troba recuperant-se a l'Hospital Universitari Sanitas La Zarzuela de Madrid de l'operació d'urgència a la que va ser sotmès aquest cap de setmana. Totes les alarmes van saltar quan el presentador va haver de suspendre la seva actuació de diumenge passat a Tudela (Navarra) per trobar-se "indisposat".

Des d'aquest moment, el seu estat de salut havia estat tota una incògnita. Carlota Corredera confirmava aquest dimarts que el seu company havia estat intervingut d'urgència.

A petició de Jorge Javier Vázquez, l'equip mèdic que l'atén ha explicat en un comunicat què li ha passat al presentador: "El pacient Jorge Javier Vázquez va ingressar a l'hospital el passat dia 16 de març amb un quadre d'hemorràgia subaracnoïdal d'origen aneurismàtic que va ser tractada per via endovascular amb un resultat plenament satisfactori. Durant el seu ingrés, el pacient ha estat en tot moment conscient, sense afectacions neurològiques i hemodinàmicament estable. L'evolució del seu quadre clínic està sent favorable. Jorge Javier Vázquez vol agrair les mostres d'afecte rebudes en els últims dies i al Dr. José Luis Caniego, al Servei de Radiologia Intervencionista, així com a la resta de personal facultatiu i d'infermeria de l'Hospital Universitari Sanitas La Zarzuela, que l'estan atenent durant el seu ingrés".

Declaracions de Jorge Javier Vázquez

Per la seva banda, Jorge Javier ha obert el seu cor a Lecturas per narrar al seu bloc que ha patit un ictus i com van ser les hores prèvies a ser intervingut: "Dimarts comença a fer-me mal el cap. Poc. Ho atribueixo al cansament. Dimecres a la nit vaig al llit amb un mal que comença a ser insofrible. Durant el dijous el dolor va i ve de manera intermitent i ho passo malament durant la gala: no puc elevar la veu perquè em ressona de manera insuportable al cap". Jorge Javier també relata a la revista Lecturas el diagnòstic mèdic i la intervenció a la qual ha hagut de ser sotmès.

Una situació que l'ha portat a reflexionar sobre la mort: "Penso en el tumor que va matar el meu pare i la meva tieta. I el que més m'inquieta no és la meva mort, si no com explicar-ho a la meva mare", se sincera el presentador en aquests delicats moments.