03 de desembre de 2018
03.12.2018
Nadal

Creu Roja Joventut necessita joguines noves per més de 3.600 infants aquest Nadal

A la campanya hi participaran més de 100 voluntaris i voluntàries a través de les 15 assemblees locals i comarcals de l'entitat

03.12.2018 | 10:57
La campanya preveu resoldre les mancances de Reis.

Creu Roja Joventut inicia aquesta setmana, sota el lema "Els seus drets en joc", la 26a Campanya de joguines, amb la previsió de repartir joguines a més de 3.100 infants en situació de vulnerabilitat de les comarques gironines.

L'Entitat fa de nou una crida a la ciutadania perquè doni joguines noves -ja que tots els infants tenen dret a estrenar una joguina independentment de la situació econòmica de les seves famílies-, no bèl·liques, no sexistes, sostenibles i que, preferentment, fomentin el joc cooperatiu. L'objectiu és aconseguir-ne més de 6.300 fins al 4 de gener per cobrir les necessitats de milers de nens i nenes de les comarques gironines.

A la campanya hi participaran més de 100 voluntaris i voluntàries de Creu Roja Joventut a través de les 15 assemblees locals i comarcals de l'entitat, entre elles les de l'Alt Empordà.

La iniciativa s'emmarca en el projecte 'Joguina Educativa' que Creu Roja Joventut desenvolupa durant tot l'any. Amb aquesta iniciativa vol sensibilitzar la població sobre el valor educatiu de les joguines i la seva importància com a eina per al creixement dels infants i per al desenvolupament de les seves capacitats i habilitats.

Diferents fórmules de col·laboració

A més de sol·licitar la implicació de la ciutadania, Creu Roja Joventut demana la col·laboració d'empreses, comerços i entitats. Aquest suport pot adoptar diferents fórmules: des de la donació de joguines, fins a aportacions econòmiques passant per la cessió d'espais per a la recollida, entre d'altres.

Tota persona interessada a col·laborar amb la campanya de joguines, ho podrà fer apropant les joguines a qualsevol de les assemblees participants, als diferents punts de recollida dels col·laboradors o bé participant en les diverses accions i activitats organitzades. Tots aquests punts i les diverses activitats previstes a les diferents localitats es poden consultar a la web de la campanya.

També es pot col·laborar amb la campanya fent una donació econòmica a través del número de compte ES03 2100 0002 5802 0170 8014.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook