11 de novembre de 2018
11.11.2018
Peralada

Peralada escull NúriaTeixidor com a pubilla i Arnau Vives com a hereuet per Sant Martí

Durant la Festa Major també han estat elegides la pubilleta l´Eulàlia Pujol i la dameta Xènia Brugat

11.11.2018 | 18:03
L'elenc de pubilles, pubilletes i hereuets de Peralada.

Aquest cap de setmana del 10 i 11 de novembre, Peralada ha celebrat la Festa Major de Sant Martí, amb èxit de públic en totes les activitats programades. Els actes començaren el dissabte al migdia, al Centre Cultural Sant Domènec, amb l'elecció del Pubillatge de Peralada 2018, que enguany per primera vegada, a part d'escollir la Pubilla, també ha escollit els seus representants infantils d'aquesta tradició catalana.

Així, s'ha escollit com a Pubilla NúriaTeixidor Pujol, com a Hereuet l'Arnau Vives Pararols, com a Pubilleta l'Eulàlia Pujol Bech i com a Dameta la Xènia Brugat Sánchez. En el transcurs de l'acte, l'alcalde Pere Torrent ha agraït la participació de totes els candidats en els actes festius del municipi i més concretament en totes les entitats municipals en les quals hi participen els quatre candidats escollits.

A la tard,a David el Mag va portar a terme l'espectacle de màgia per al públic familiar, Viu la màgia en el Centre Social, i tot seguit es servir una xocolata per a tota la mainada.

A la nit, l'Associació de Joves va organitzar per 4 any consecutiu, una nova Nit de Monòlegs, aquest cop a càrrec del monologuista Sifotonk, que va omplir de riures una nit d'autèntica diversió.

El diumenge, com és de costum, és el dia més musical. Desprès de l'ofici solemne en honor a Sant Martí, cantat per la Coral de Peralada, ha tingut lloc el Concert de Festa Major, i a la tarda l'audició de sardanes a la Plaça Gran i el Ball de Fi de Festa a càrrec de l'orquestra La Principal de la Bisbal.

Durant tot el cap de setmana, petits i joves també han pogut gaudir del Parc d'Aventura i de les atraccions que s'instal·laran en el pati de l'Espai Jove.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook