Si per alguna cosa s'ha caracteritzat la saga 'Cinquanta ombres de Grey', la trilogia basada en les novel·les d'I.L. James, és per les seves escenes de sexe que tants comentaris han provocat. Uns moments molt intensos en pantalla per als fans de la relació d'Anastasia Steele (Dakota Johnson) i el milionari Christian Grey (Jaime Dornan) però que per als seus intèrprets sembla que no ho van ser tant.

"Rodar dues pel·lícules seguides, on la majoria de les escenes són la mateixa, una vegada i una altra, es va tornar una mica avorrit", va expressar l'actriu en declaracions a CinemaBlend. Així mateix, va assegurar que al final, ella i Dornan es preguntaven com podien millorar les escenes de sexe. "Hi ha tantes coses que pots fer quan un film està classificat com a R (per a adults)", va recalcar.

Així i tot, Jonhson va agregar que, malgrat que a alguns actors els causa rubor rodar una pel·lícula eròtica, és una experiència de la qual no s'avergonyeix. "Vaig aprendre molt sobre la meva capacitat d'adaptació personal", va resoldre la intèrpret sobre el seu pas per la trilogia de 'Cinquanta ombres de Grey'.

Després del seu treball en la citada franquícia, la nord-americana ha protagonitzat el remake de 'Suspiria', pel·lícula dirigida per Lucca Guadagnino. En aquest film també va tenir moments difícils, sobretot per la cruesa de la història. Per això, com va reconèixer, Johnson, va necessitar l'ajuda d'una terapeuta.