El sorteig de la Lotto 6/49 del dissabte, 13 d’octubre, ha deixat dues bones notícies: el Bar Estanc La Campinya de Figueres ha repartit un premi de 47.677 euros, i un altre jugador ha obtingut 44.856 euros jugant on-line, havent fet l’aposta per internet. La combinació guanyadora 6 de 6 està formada per aquestes xifres: 4, 15, 21, 33, 43, 45.

El pot de la “6/49” d’aquest dimecres 17 d’octubre és de 8.420.000 euros.

La 6/49, ara els dilluns, els dimecres i els dissabtes

El passat 28 de maig la Lotto 6/49 va sumar un nou sorteig els dilluns i són tres els sortejos setmanals: dilluns, dimecres i dissabte. Amb aquesta incorporació també ha variat el nombre de sortejos consecutius fins a un màxim de 12. A partir d’ara, els jugadors podran abonar-se a 3, 6 i 12 sortejos, i no s’hauran de preocupar per fer les seves apostes abans de cada sorteig.

Loteria de Catalunya, també on-line

Quatre són els productes de Loteria de Catalunya que poden jugar-se a través del web www.loteriadecatalunya.cat i també des de l’aplicació. A més de la “6/49”, també estan disponibles on-line els jocs instantanis Loto Ràpid, el Trio i La Grossa, amb sortejos per Cap d’Any i per Sant Jordi. Poden jugar on-line tots els ciutadans que tinguin domiciliat el seu compte corrent a Catalunya.

Aplicació de Loteria de Catalunya: gratuïta i amb versions en català i castellà

La descàrrega de l’aplicació de Loteria de Catalunya és totalment gratuïta i està disponible per a dispositius Apple i Android. Segons l’idioma establert en el mòbil, apareixeran les versions en català o en castellà.

Loteria de Catalunya destina tots els seus beneficis a programes socials a través del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. Per llei, els beneficis van a programes per a la infància i l’adolescència, la gent gran i les persones amb discapacitat.