07 de octubre de 2018
07.10.2018
Peralada

Txell Soteras de Peralada i Joaquim Cruanyes de Figueres, hereu i pubilla 2018

Els acompanyen Maria Casas de Llançà, com a Dama i Víctor López de L´Escala, com a Fadrí

07.10.2018 | 16:13
L´elecció s´ha fet a la Casa de Cultura de Llançà.

En l´edició d´enguany, en què el certamen organitzat pel Consell Comarcal de l´Alt Empordà va acollir hereus i pubilles de les poblacions alt-empordaneses de L´Escala, Llançà, Figueres, Peralada i Vilatenim, s´ha celebrat enguany a la vila de Llançà. La Casa de Cultura de Llançà, que ha estat l´espai escollit, ha aplegat una trentena de pubilles i hereus d´arreu del territori, entre els quals la pubilla de Catalunya i la pubilla de les comarques tarragonines, que no s´han volgut perdre l´oportunitat de participar en l´acte més important del pubillatge de la comarca de l´Alt Empordà.

La pubilla de Peralada, Txell Soteras Subirana, va ser proclamada Pubilla Comarcal 2018 pel jurat del certamen, després de superar l´examen escrit i la prova oral. L´acompanyaran com a pubillatge comarcal Joaquim Cruanyes, de Figueres, com a Hereu comarcal, Maria Casas de Llançà, com a Dama i Víctor López de L´Escala, com a Fadrí.
L´acte ha estat presidit pel conseller de cultura del Consell Comarcal, Enric Gironella, l´alcalde de Llançà, Pere Vila; un representant del Foment de les Tradicions Catalanes, David Ponsdomènech, i alcaldes i regidors de la comarca.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook