La nord-americana Meghan Markle ha escollit a la dissenyadora britànica Clare Waight Keller per al seu vestit de núvia en el casament celebrat aquest dissabte al castell de Windsor amb el príncep Harry.

Markle ha lluït un disseny molt senzill, blanc immaculat i ha cobert el seu rostre amb un vel transparent, adornat amb brodats a les vores fets d'organdí i amb una cua de cinc metres de longitud.

L'exactriu s'ha adornat el cap amb una tiara de diamants, prestada per l'àvia del príncep Harry, la reina Isabel II.

Waight Keller és des del març de l'any passat la directora de la marca de moda francesa Givenchy, en substitució de Riccardo Tisci. La dissenyadora, de 47 anys, va exercir com a directora artística de la casa francesa Chloé durant sis anys, abans de sumar-se al projecte de Givenchy, firma que va assegurar quan la va contractar que tindria "totes les responsabilitats creatives de la casa".

"Incloses -va prosseguir- les de les col·leccions de prêt-à-porter i accessoris de dona i home, a més de l'alta costura".

Markle ha entrat a la capella de Saint George acompanyada pels deu nens que exercien de patges i dames d'honor, entre ells el príncep George, de 4 anys, i la princesa Carlota, de 3.

La núvia subjectava un senzill ram de flors, i, a meitat del recorregut, l'hereu al tron ??britànic, el príncep Carles, l'ha agafat del braç per acostar-la fins al seu fill i futur marit, el príncep Harry.

A la seva arribada a l'altar, el nét de la reina Isabel II li ha dit a la seva parella que es veia "espectacular", al que ella ha contestat amb un ampli somriure.

Es tracta del segon casament per l'exactriu nord-americana, que va estar casada de 2011 a 2013 amb el productor Trevor Engelson.