Loteria de Catalunya estrena a partir d'aquest dimarts, 3 d'abril, la campanya publicitària de La Grossa de Sant Jordi, que planteja una metàfora de la passió i l'erotisme que desperta rebre com a regal un bitllet de la Grossa, juntament amb el llibre i la rosa, una eufòria que es contagia i es propaga més enllà de la parella.

L'anunci, que compta amb un jingle propi on el gran protagonista és el rodolí "llibre, rosa i la Grossa", es pot veure a la pàgina web de Loteria de Catalunya i a Facebook.

El sorteig es celebrarà el proper 27 d'abril al matí i es repartiran més de 6 milions d'euros en premis. Es podran comprar bitllets fins a una hora abans del sorteig. Hi haurà 5 grans premis. El primer estarà valorat en 20.000€ per euro jugat, és a dir, 100.000€ per cada bitllet de 5€. El segon premi atorgarà 6.500€ per euro jugat (32.500€ per bitllet de 5€); el tercer, 3.000€ per euro jugat (15.000€ per bitllet de 5€); el quart donarà 1.000€ per euro jugat (5.000€ per bitllet de 5€), i el cinquè, 500€ per euro jugat (2.500€ per bitllet de 5€).

2.100 punts de venda i una xarxa complementària a tot Catalunya

2.100 punts de venda i una xarxa complementària a tot Catalunya

La Grossa de Sant Jordi es pot adquirir en qualsevol dels 2.100 punts de venda que comercialitzen Loteria de Catalunya, com són principalment estancs, llibreries, quioscos, bars, etcètera. Els usuaris podran demanar els seus números preferits a qualsevol d'aquests establiments, dotats d'un terminal que imprimirà al moment el bitllet amb el número escollit.

La Grossa de Sant Jordi també es pot comprar a una xarxa complementària formada per cadenes de supermercats com Bonpreu, Carrefour, Caprabo, Condis, Sorli i El Corte Inglés, i estacions de servei com Repsol, Petrocat i Cepsa, entre d'altres. També tindran la possibilitat de comprar els números en línia, a través del web www.loteriadecatalunya.cat.

Les quatre cares de la Grossa

Les quatre cares de la Grossa

El bitllet de La Grossa de Sant Jordi 2018 és un col·leccionable de 4 bitllets amb imatges que incorporen llibres, roses, dracs i cavallers, elements característics de la festivitat de Sant Jordi.

La Grossa de Sant Jordi 2017, més de 5 milions en premis

La Grossa de Sant Jordi 2017, més de 5 milions en premis

La primera edició de la Grossa de Sant Jordi va donar més de 5 milions en premis que es van repartir per tot Catalunya. Concretament, el primer premi va caure a Girona i al Gremi de Pastissers de Barcelona; el segon, també a Barcelona; el tercer, al Pont de Suert i a Sant Boi de Llobregat; el quart, a l'Hospitalet de Llobregat i a Tarragona; i el cinquè es va vendre íntegrament a la seu de Loteria de Catalunya a Barcelona. Els beneficis de Loteria de Catalunya es van destinar, entre altres projectes, al Pla de refugiats de Catalunya.