Una de les frases més cèlebres de Michael Jacobs, com no podria ser d'altra manera, és sobre moda: "la roba és molt més que 4 draps, tu la pots fer única", va dir en una ocasió el dissenyador. I segur que amb aquesta intenció de ser úniques i marcar la diferència es vesteixen cada dia les famoses, encara que després el resultat de la seva look no sigui del tot satisfactori.

Hi ha peces i tendències que, per molt de moda que estiguin, no són fàcils de portar i no li quedin bé a ningú (o gairebé ningú). Quines són?

1. Els llavis grisos

A la roba i a la cara, millor evitar experiments arriscats. Aquesta és la sensació que hem tingut al veure Gigi Hadid fa un parell de dies quan s'ha maquillat els llavis d'aquest to que ni ella, amb una bellesa cridanera, ha aconseguit salvar. A més tampoc li va fer cap favor anar vestida amb xandall.

2. Miniulleres

Et hem parlat d'elles fa molt poc. Amb un toc retro, són les favorites de Bella Hadid i Kendall Jenner però no són el tipus d'ulleres que millor els prova. Són tan petites que semblen dos adhesius a cada ull.

3. Leggins de vellut

Kim Kardashian s'atreveix amb les tendències més exagerades i fa només uns dies es va enfundar unes malles capri de vellut que donen calor, a més de resultar molt poc elegants, donada l'època de l'any en què estem.

4. Contouring

Per molt que ens hi entossudim, el Contouring està fet per al cinema i les fotografies, no per al dia a dia. Jennifer Lopez i tot el clan Kardashian són les seves grans defensores però fora d'una pantalla resulta ridícul.

5. Botes 'over the knee'

La diva del Bronx, Rihanna, Hailey Baldwin no s'han resistit a lluir aquestes botes que gairebé arriben a l'engonal que no són ni estètiques i molt menys còmodes. I no, ens posem com ens posem, no són gens afavoridores.