13 de juny de 2017
13.06.2017
40 Años
40 Años
Llançà

El Festival Claca de Llançà s'atura un any

La seva evolució al llarg de cinc edicions requereix d'una redefinició del projecte considera l'organització

13.06.2017 | 13:49
El Claca va tenir més de 7.000 espectadors l´any passat

L'organització del Festival Claca anuncia que, de manera consensuada amb l´Ajuntament de Llançà, enguany ha pres la decisió de fer un parèntesi. Aquest any 2017 no hi haurà sisena edició.

"El Festival Claca ha crescut i evolucionat en aquestes 5 edicions i ara cal estudiar bé quin impacte social té sobre el territori així com valorar una possible redefinició del projecte. El festival s'ha professionalitzat i cal una dedicació i feina constant per a la bona realització i producció de l'esdeveniment. Creiem en el projecte i apostem per fer un festival de qualitat" expliquen els organitzadors

"Agraïm a l'Ajuntament de Llançà el seu recolzament en aquests 5 anys per fer possible el Festival Claca. Cal recordar que durant tot aquest temps, hem presentat més de 70 propostes escèniques innovadores i hem aconseguit tenir més de 7000 espectadors en la darrera edició"

El Festival Claca està organitzat per un reduït grup de persones, que a través de l'Associació Claca, han volgut apropar les arts escèniques al territori. "Volem agrair el suport de tots aquells que des dels inicis han cregut en nosaltres: voluntaris, col·laboradors, amics, companyies i professionals. El festival no hagués estat possible sense tots vosaltres. Hem treballat, i molt, hem rigut, ens hem emocionat i sobretot, hem aprés. Un projecte d'aquestes característiques no es podria fer sense el recolzament de la gent que ens envolta"

Aquesta aturada  ha de servir per reflexionar sobre la naturalesa del Claca i per retornar l'any que ve  amb més vigor i energia.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema