L'organització del Festival Claca anuncia que, de manera consensuada amb l’Ajuntament de Llançà, enguany ha pres la decisió de fer un parèntesi. Aquest any 2017 no hi haurà sisena edició.

"El Festival Claca ha crescut i evolucionat en aquestes 5 edicions i ara cal estudiar bé quin impacte social té sobre el territori així com valorar una possible redefinició del projecte. El festival s'ha professionalitzat i cal una dedicació i feina constant per a la bona realització i producció de l'esdeveniment. Creiem en el projecte i apostem per fer un festival de qualitat" expliquen els organitzadors

"Agraïm a l'Ajuntament de Llançà el seu recolzament en aquests 5 anys per fer possible el Festival Claca. Cal recordar que durant tot aquest temps, hem presentat més de 70 propostes escèniques innovadores i hem aconseguit tenir més de 7000 espectadors en la darrera edició"

El Festival Claca està organitzat per un reduït grup de persones, que a través de l'Associació Claca, han volgut apropar les arts escèniques al territori. "Volem agrair el suport de tots aquells que des dels inicis han cregut en nosaltres: voluntaris, col·laboradors, amics, companyies i professionals. El festival no hagués estat possible sense tots vosaltres. Hem treballat, i molt, hem rigut, ens hem emocionat i sobretot, hem aprés. Un projecte d'aquestes característiques no es podria fer sense el recolzament de la gent que ens envolta"

Aquesta aturada ha de servir per reflexionar sobre la naturalesa del Claca i per retornar l'any que ve amb més vigor i energia.