07 de juny de 2017
07.06.2017
40 Años
40 Años

Mor l'actor català Francesc Lucchetti als 73 anys

Germà del també actor Alfred Luccheti, va actuar en sèries com 'La Riera', la més recent, i 'Poble Nou' o 'Laberint d'ombres'

07.06.2017 | 13:51
Mor l'actor català Francesc Lucchetti als 73 anys

L'actor català Francesc Lucchetti ha mort als 73 anys. La causa, segons ha explicat TV3, ha estat per un infart. L'actor, nascut a Barcelona el 1944, era germà del també actor Alfred Luccheti, qui va morir l'any 2011. Un dels seus darrers papers va ser el de Mauri a la sèrie 'La Riera'. També havia participat a altres sèries de TV3 com Poble Nou o Laberint d'ombres. Francesc Lucchetti es va iniciar en el teatre independent amb grups com La Pipironda, el TEC o el GTI. Va debutar com a dramaturg amb l'obra 'Mal viatge' (1989), dirigida per Lourdes Barba. La cerimònia de comiat serà aquest divendres al matí al Tanatori de les Corts.

Francesc Lucchetti ha intervingut en un gran nombre d'obres, com 'Marat Sade', de P. Weiss; 'El balcó', de J. Genet; 'El cafè de la marina', de Josep M. de Sagarra, 'Maria Rosa', d'Àngel Guimerà; 'Damunt l'herba' i 'Titànic 92', de Guillem-Jordi Graells; 'El manuscrit, d'Alí Bei; 'Ai, carai', de J.M. Benet i Jornet; 'Els set contra Tebes/Antígona' (2002), sobre textos d''Èsquil' i 'Sòfocles', dirigida per H.Kurich; 'Lear', d'E.Bond, dirigida per Carme Portaceli, i 'Forasters', escrita i dirigida per Sergi Belbel.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Més informació

Enllaços recomanats: Premis cinema