07 de juny de 2017
07.06.2017
40 Años
40 Años
Cotxe de l'Any

El Land Rover Discovery guanya la votació de maig del Cotxe de l'Any dels Lectors

El SUV de la signatura britànica s'imposa en la cinquena votació mensual d'aquesta setzena edició

07.06.2017 | 10:40
El Land Rover Discovery, guanyador de maig

La cinquena votació de l'actual edició dels premis Cotxe de l'Any dels Lectors ja té guanyador. El Land Rover Discovery ha estat el model que més suports ha rebut després del tancament d'aquesta nova consulta realitzada al llarg del mes de maig, en la qual milers d'usuaris provinents de les diferents capçaleres del grup Premsa Ibèrica i del diari La Vanguardia, han tornat a participar amb l'emissió dels seus vots.

Gràcies a aquest primer triomf parcial, el model britànic reforça les seves possibilitats d'accedir a un dels sis llocs reservats per a la votació final del Cotxe de l'Any dels Lectors, que se celebrarà entre l'1 de novembre i el 15 de desembre i que decidirà el guanyador d'aquesta setzena edició.

Així doncs, el Discovery ja forma part de la llista de favorits d'aquest any al costat dels vencedors de les votacions prèvies; Kia Rio, BMW Seriï 5, Hyundai i30 i Opel Insígnia. Una primera selecció a la qual se'ls sumaran altres cinc models fins al tancament de les votacions mensuals a la fi del mes d'octubre, en les quals hauran participat un total de 30 models de les principals marques de la indústria de l'automòbil.

Pas de l'equador

Amb l'inici de la votació del mes de juny, aquesta primera fase del premio Cotxe de l'Any dels Lectors ha arribat al seu equador. El concurs instituït per aquests dos grups editorials de premsa escrita afronta ara altres cinc votacions mensuals en la qual apareixen nous protagonistes. I en la primera d'elles, ja en marxa a la web mejorcoche.epi.es, models com els nous Seat Eivissa, Volvo XC60 i Opel Crossland X, són els protagonistes.

Tots els lectors participants tornaran mostrar les seves preferències entre els candidats alhora que entraran en el sorteig dels 6 vals amb un valor de 200 euros cadascun per ser utilitzats a la xarxa de tallers per a l'automòbil de Bosch Car Service.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema