05 de juny de 2017
05.06.2017
40 Años
40 Años
Tarragona

La Colla Castellera de Figueres passeja la gamma alta de 7 a 225kms de casa

Els de la camisa lila han dut el 5d7 a Tarragona, el cinquè de la temporada

05.06.2017 | 09:33
Imatge de l´actuació

Si, igual com l´any passat a Valls, aquest any la Colla Castellera de Figueres ha dut el 5d7 a Tarragona, concretament a la diada del local de la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau.Aquest és ja el 5è 5d7 de la temporada i de nou, s´ha mostrat ferm en tot moment. Els nombrosos canvis al tronc no han perjudicat en cap moment l´estructura i les mides s´han conservat. Una delícia lila, de nou, per obrir la diada.

En segona ronda, el 3d7 amb agulla, que s´ha hagut de treballar, aquest si, sobretot a la descarregada. Les modificacions que hi havien si que han complicat un xic més la feina dels de Figueres, però el castell s´ha pogut descarregar enmig dels crits d´alegria, i és que els castells amb agulla són dels més celebrats pels liles.

En tercera ronda, un 4d7 amb mides irregulars s´ha descarregat sense la sensació de ser un castell
extrem, però amb la incomoditat d´haver-se de treballar de manera poc convencional. Els de Figueres han trobat el joc que dona aquesta estructura i s´han valgut de l´experiència que ja estan agafant els terços novells que l´han executat per poder-lo descarregar sense entrebancs.La ronda final de pilars s´hatraslladat dins el local degut a la pluja. Aquesta diada s´ha clos amb un pilar de 5 on també no hi han mancat estrenes i que ha demostrat fermesa en tot moment.

Per la seva banda, la Colla local, els Castellers de Sant Pere i Sant Pau han signat una gran actuació, fent la gamma alta de 7 al complert. La Colla Joves Xiquets de Valls, escalfant motors i actuant dues vegades aquest cap de setmana han fet la clàssica de 8. Totes dues colles han acabat amb pilar de 6, magnífics en l´execució, i que està clar que tindran projecció a més en actuacions properes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema