Casino Peralada ha acollit amb èxit un nou concert íntim a la sala Cotton Club on els assistents han gaudit en petit comitè, i en un ambient íntim de la música de Soraya, que va interpretar la millor selecció dels seus temes en format acústic.

Des d’aquell remot 2005 en que va aconseguir el disc de platí amb 'Corazón de fuego', Soraya ha publicat grans èxits pop i dance i ha actuat en sales de concerts, discoteques i clubs arreu d’Espanya compartint escenari amb David Guetta i Juan Magán, entre d’altres. Divendres va actuar amb èxit a Peralada.

El 2016 treu al mercat el seu disc més personal 'Akústica', en el que repassa els temes més importants de la seva carrera en format acústic. Look elegant, posada en escena impecable, els grans èxits de la seva carrera amb nous arranjaments acústics, sorpreses i tributs a grans artistes del panorama internacional.

Cantant, presentadora, model i actriu, Soraya aixeca passions... Després d’exhaurir totes les entrades en el seu darrer pas per Peralada, va tornar amb el seu nou espectacle.

Per a molts, el nom propi de la música pop i dance del país. Amb el seu show Akustika, la cantant va repassar els seus gran èxits en un espectacle ple de matisos i sorpreses, una proposta diferent que va sorprendre a crítica i públic i l’ha consagrat com una de les cantants més importants del moment.

El proper artista que actuarà al Cotton Club serà Mikel Erentxun

Després del gran èxit internacional de 'Corazones', Mikel Erentxun ens proposa un viatge musical per la seva carrera a través de les seves cançons més emblemàtiques. Armat amb la seva veu, una guitarra i molt de cor, Erentxun recorrerà el proper 9 de juny els seus darrers àlbums d’una manera molt propera i personal. Una oportunitat única per gaudir dels grans èxits en solitari del que va ser vocalista de Duncan Dhu.