Seven Arts de Figueres s´ha omplert de solidaritat des que el 12 de maig passat celebrés la jornada del tatuatge solidari per col·laborar amb l´Associació Afanoc i la casa dels Xuclis, que ajuda els nens amb càncer i les seves famílies. La recaptació està oberta fins al 3 de juny

Amb el lema El teu tattoo és la teva ajuda, Seven Arts se suma a la lluita contra el càncer en col·laboració amb la Casa dels Xuclis, una casa d´acollida per a les famílies de les Nenes i Nens amb Càncer, gestionada per l´AFANOC, l´Associació de Nens amb Càncer, a través de l´organització d´una jornada del tatuatge solidari i la recaptació de diners fins al dia 3 de juny. "Amb la intenció de poder ajudar a aquesta associació que està fent molts esforços per ajudar els menuts que pateixen la malaltia, així com a les seves famílies, vam posar en marxa una campanya, que està tenint un gran suport" explica l´equip de Seven Arts.

Tothom qui vulgui tatuar-se pot comprar una papereta de 15 € i, a més de col·laborar amb la causa, entrar en el sorteig d´un tatuatge valorat en 500 €, fet pel tatuador resident Gero Suárez. Aquesta donació va destinada a l´associació. Després de fer difusió de la iniciativa a les xarxes socials, la resposta de la gent no s´ha fet esperar: "el dia que vam obrir la campanya va venir gent de tot arreu, de Figueres, però també d´Olot i fins i tot de Vic a demanar hora per fer-se un tatuatge i fer la seva aportació, o simplement per col·laborar voluntàriament amb diners, a les guardioles d´Afanoc, que s´han col·locat a la botiga per rebre el donatiu".

L´equip de Seven Arts recorda que "aquest projecte segueix obert fins al 3 de juny. Aquest dia es transmetrà un vídeo en directe a través de la nostra pàgina de Facebook (Seven Arts) a les 7 de la tarda per anunciar el guanyador/a del sorteig". "Tanmateix, més endavant publicarem la data en què anirem a entregar els diners a l´associació Afanoc", que serviran per condicionar els habitatges que l´associació posa a disposició de les famílies.

Cobrir les necessitats

La casa dels Xuklis pretén ser un lloc on els infants, juntament amb les seves famílies, puguin sentir-se acollits i compresos, on es puguin sentir "com a casa" tant com sigui possible. Un espai a prop de l´hospital on reben l´atenció mèdica, en un entorn tranquil. L´Associació agraeix les ajudes que pugui rebre amb l´objectiu de millorar i habilitar els apartaments per garantir el màxim benestar als afectats.