Una experiència auditiva i visual. Així es pot qualificar l'espectacle 'Queen. The Bohemian Rhapsody' que es va poder veure i viure aquest cap de setmana al Castell de Peralada. Era el tercer dels tradicionals sopars-espectacle de la programació musical de Casino. Al llarg d´aquest any està previst celebrar-ne un total de 5 nits que constaran d´un sopar d´alta gastronomia maridat amb excel·lents vins i caves Perelada acompanyat d´un tribut musical a una estrella de la música.

Bohemian Rhapsody Queen tribut UK es va formar el 2005 a partir de la passió per la música i la història de Queen, cosa que el veritable fan de Queen respecta i gaudeix.

L'espectacle va ser un repàs per les cançons més emblemàtiques del grup, que ha delectat a les audiències de tot el món i ha actuat en alguns dels esdeveniments més prestigiosos de l´ambaixada britànica, al Palau de Hampton Court, al Manchester Festival de Ràdio Rock i al Friburg Festival a Suïssa, per la BBC, la RAF, la Royal Navy, l´exèrcit britànic, IOD Londres, Dabs Awars Ceremony i el club de fans oficial de Queen, entre moltes d´altres actuacions.

Van tocar cançons tan representatives com 'Don´t stop me now', 'Show must go on', 'Another one bites de dust' o 'Under Pressure', i no van faltar nombrosos canvis de vestuari i tot el glamur del rock dels 70 i els 80.