El sorteig extraordinari de l'ONCE del Dia de la Mare celebrat aquest diumenge ha deixat 400.000 euros a Girona i 400.000 més a Barcelona. L'encarregada de portar sort a terres gironines ha estat la venedora Antonia Pozas, que treballa al quiosc del carrer Santa Eugènia, des d'on va vendre deu segons premis, cadascun d'ells agraciat amb 40.000 euros. El segon pessic repartit amb deu butlletes més s'ha venut des del quiosc barceloní del Passeig Joan de Borbó. La ciutat basca de Donosti ha estat la més agraciada amb el primer premi valorat en 17 MEUR.

La sort ha tornar a Girona. Després de la Grossa de Sant Jordi, la ciutat ha tornat a repartir un premi. En aquesta ocasió de la mà del sorteig extraordinari que l'ONCE celebra coincidint amb el Dia de la Mare. L'establiment regentat per Pozas va vendre deu números del sorteig, premiats amb 40.000 euros cadascun i que sumen un total de 400.000 euros.

L'altre pessic del sorteig ha anat a parar a Barcelona, on la venedora de l'ONCE Dorila Henriquez ha repartit deu cupons més premiats amb el mateix import des del quiosc número 17 de Passeig Joan de Borbó.

El premi major de 17 MEUR ha caigut a Donosti. En aquest cas, la venedora del quiosc del carrer Sant Joan -situat a la part vella de Sant Sebastià- Tamara Matesanz ha venut la butlleta guardonada amb el primer premi.

El sorteig extraordinari celebrat aquest diumenge va posar en joc un premi major de 17 MEUR (cinc xifres i la sèrie). Els 99 cupons del mateix número en els quals només coincidien les cinc xifres, tenien un premi de 40.000 euros cadascun. A més, s'ha repartit premis de 1.500, 100, 10 i 5 euros per a aquelles butlletes en les quals les quatre, tres, dues o última xifra coincidien amb el número premiat.