Bee Gees Story ha estat el segon dels tradicionals sopars + espectacle de la programació musical de Casino Peralada. Al llarg d´aquest 2017 se celebraran un total de 5 nits que constaran d´un sopar d´alta gastronomia maridat amb excel·lents vins i caves Perelada acompanyat d´un tribut musical a una estrella de la música.

Tres dels membres de la banda original dels Bee Gees Blue Weaver (teclista), Dennis Bryon (bateria) i Vince Melouney (guitarrista) juntament amb els cantants Italian Bee Gees (Walter, Davide i Pasquale Egiziano, un total de 14 persones a dalt de l´escenari van reviure divendres passat la carrera i totes les cançons dels germans Gibb en aquest musical.

Blue Weaver és un teclista britànic, escriptor de cançons com el "Saturday Night Fever" i productor de música que va ser membre dels Bee Gees des de 1975 fins a 1982. Fins a 1980 va estar a l'escenari durant els shows en viu a tot el món dels germans Gibb i també és coproductor i coautor diverses cançons de Bee Gees. Aquesta fase va ser una de les més reeixides durant la carrera dels germans Gibb. A Estats Units van establir el rècord dels Beatles amb sis èxits número u seguits i la banda sonora de "Saturday Night Fever" va escriure la història musical.

Un musical biogràfic que va repassar la història de la banda familiar més exitosa de tots els temps, des de To Love Somebody (1967) fins a Saturday Night Fever i acaba amb el famós àlbum "E.S.P." (1987). Un espectacle genuí que compta amb l´aprovació de Robin Gibb i amb els músics històrics de la banda original, el teclista Mr. Blue Weaver i el bateria Dennis Bryon.

Els Bee Gees calabresos van triomfar en un programa de televisió italià l´any 2010, des d´aleshores han fet més de 400 concerts a Anglaterra, França, Espanya, Alemanya, Holanda i els Estats Units.