Casa’t a l’Empordà ha tancat la seva primera edició amb gran èxit de públic. Prop de 4.000 persones s’han apropat a la carpa instal·lada a la Rambla de Figueres per conèixer de primera mà l’àmplia i variada oferta que han mostrat una cinquantena d’expositors, cases comercials provinents de tots els sectors relacionats amb el món dels casaments.

Comerç Figueres fa un balanç molt satisfactori que es tradueix en la voluntat de donar continuïtat al saló nupcial: “S’han assolit els objectius del Saló” afirma Carles Tubert, gerent de l’Associació, ja que “més del 90 per cent dels expositors ja han manifestat la seva voluntat de repetir l’experiència”, com a resultat de la bona sintonia amb els assistents. Durant tot el cap de setmana hi ha hagut moltes consultes d’aquelles parelles que preparen el seu ­casament a l’Empordà, responent de forma satisfactòria la campanya de promoció realitzada per captar clients. Segons ha destacat Tubert, les desfilades, de la mà de Freelance Models, han donat un gran valor afegit a aquesta primera edició de la Fira Casa't a l'Empordà i han estat el complement ideal per donar a conèixer les darreres tendències tant en moda nupcial com per a acompanyants.

Divendres es va inaugurar el saló amb representants de l’Ajuntament de Figueres, que ha donat suport a aquesta iniciativa. Casa’t a l’Empordà és fruit de dos projectes similars representats per Alberto Márquez, Grup Gescom i Comerç Figueres, que han decidit unir esforços per posicionar la ciutat com a capital de l’oferta d’un territori amb unes instal·lacions, empreses i un entorn excel·lent per a les celebracions.

Models de primera línia

En vista a l’any que ve els organitzadors tenen previst mantenir el format d’aquest any però al mateix temps ampliar l’espai d’expositors, “de forma sostinguda” destaca Tubert i crear un annex especialment per a la zona de passarel·la on poder realitzar també d’altres activitats complementàries relacionades amb el món de la moda.

Pel que fa a les desfilades, Albert Márquez destaca el nivell que s’ha aconseguit a Figueres. Les desfilades han estat una de les propostes més atractives del Casa’t a l’Empordà, amb l’assistència d’unes 1.500 persones. L’equip de maquillatge internacional Tutusaus va donar llum a les models i Sandra Parés, estilista va presentar una línia de pentinats senzills per a núvies actuals i modernes. La desfilada més esperada va ser la de nens, que de la mà de La Llar del Nadó van convertir-se en autèntics professionals. Establiments com Boutique Tamaris, Casals & Promise, Flors Caterina, Joieria Or Dolors, Mademoiselle, Norbert Font, Seisu i Solà Nuvis també van mostrar la moda més actual.